FEM i uka

Morgenklubben får nytt navn og ny pris og er ellers akkurat som før!

Jeg husker ikke hvem som sa det, men jeg husker at han sa:

“Ikke klag på vinden, lær deg å sette gode seil” 

Jeg har pleid å ikke like vinden! Jeg liker egentlig ikke vind nå heller, men ser at den kan brukes til noe nyttig når den først er der! Så da er det opp med storseilet! Det kommer uten tvil til å blåse mye i 2024 og vi trenger alle både noe å holde oss fast i og noen til å inspirere oss. 


Det som fram til 6.2.24 var Morgenklubben har vært litt “kjære dagbok” for meg. Jeg er så heldig at jeg har fått nydelige tilbakemeldinger fra den lille men trofaste gjengen som har startet dagen med en liten video fra Trine. Rutinene fortsetter akkurat som før. Helt siden 1.11.22 har jeg lagt ut 5 videoer i uka på 2-5 minutter. De variere etter både lysforhold og stedet jeg er på, men jeg har delt smått og stort og det jeg har på hjertet. Mest smått kanskje, men tips og triks og latter og glede har det vært mye av. 


Det kostholdsrådet jeg har vokst opp med er 5 om dagen! Jeg mistenker at dette ikke er nok lenger, siden de 5 det er snakk om med stor sannsynlighet ikke inneholder alt vi trenger. Mine FEM i uka vil kanskje ikke være nok til at du alltid føler deg på topp, men jeg håper å være en liten “energiboost” i din dag. 

Alle videoene siden starten er tilgjengelige. Jeg vurderte å ta bort noen, men da forsvinner dagbokfølelsen, og det vil også påvirke min motivasjon. Så det er bare å forsyne seg, alle videoene ligger der!


I skrivende stund er det 2 dager til jeg fyller 62! 


Mitt nyeste prosjekt heter 60 & Singel og jeg gleder meg veldig til å fortelle mer om det. Men alt til sin tid. Du har herved fått en invitasjon til å bli med i gjengen som starter dagen med en dose godt humør. Grunnlaget for en god dag starter med det vi foretar oss før vi går ut av døra. 


For ordens skyld vil jeg oppklare alle eventuelle misforståelser i forhold til en serie som går på TV2 med samme navn. Jeg lever et liv uten tv og selv om jeg har hørt om denne serien, har jeg aldri sett en eneste episode.

Mine FEM i uka er noe helt annet!!

Klem fra Trine

Forrige
Forrige

Singel & Happy

Neste
Neste

Inspirasjon i Frankrike